Horoscop 7 decembrie 2021

Berbec
Dacă ai avea mai multe zile precum aceasta, atunci toate lucrurile ar merge mai bine. Îți iei energie din tot ceea ce ai realizat până acum și asta te ajută pe plan profesional. Dacă ai ezitat până acum să iei o decizie, acum e momentul să o faci. Vei reuși în orice îți propui.

Taur
Zi încărcată pentru tauri. Profiți la maximum de acest boost de energie pentru a gestiona acele proiecte la care lucrezi de multă vreme și care, din fericire, se apropie de final. Nu în fiecare zi te simți atât de bine, așa că profiți din plin. Și, dacă ești eficient, vei avea timp și de câteva momente de relaxare după aceea. Dacă ești pasionat de sport, energia suplimentară îți va oferi un avantaj.

Gemeni
Acum este momentul să faci primii pași către cele mai ambițioase obiective ale tale. Te simți în stare să preiei aproape orice sarcină și ai încredere că o vei duce la bun sfârșit. În loc să îți faci griji că vei fi respins, mai bine gândește-te la asta: ”Fără risc nu câștigi nimic”. Chiar dacă nu obișnuiești să îți asumi riscuri de fel, cele de astăzi vor merita.

Rac
Te vei bucura de ziua de azi. Ești într-o formă excelentă și lucrezi la capacitate maximă. Acestea sunt condiții excelente pentru a munci și pentru a crea. Dacă se ivește ocazia, mintea ta se va umple de idei inovative. Depune efort în tot ceea ce faci azi. Dacă ți se propune să participi într-o aventură nouă, gândește-te serios la asta. Ar putea fi o mutare inteligentă.

Leu
Energia de azi te va face să te simți în vârful lumii. Ținând cont de natura ta muncitoare, ar trebui să ai grijă la extenuare. În timp ce forța, sănătatea și claritatea mentală suplimentare îți oferă un sprijin grozav pentru a rezolva lucrurile, trebuie să și știi când să iei o pauză și să pui capăt zilei de lucru. Păstrează o parte din energie pentru activități sociale și recreaționale.

Fecioară
Începi ziua cu bine. Te-ai simțit un pic obosit în ultima perioadă, dar asta se va schimba. Vei beneficia de un surplus de putere mentală și fizică. Lucruri care păreau dificile ieri, astăzi îți vor fi la îndemână. Scoate din sertar proiecte sau liste cu sarcini și apucă-te de ele. Treburile vor fi rezolvate înainte să îți dai seama și vei avea și zâmbetul pe buze. Trebuie să știi când să renunți, totuși. Nu vrei să exagerezi.

Balanţă
S-ar putea să simți că ai mai multă energie decât în general. Indiferent dacă sarcinile ce urmează necesită putere fizică sau precizie mentală, abordați-le cu încredere. Lucrurile vin ușor și poți atinge multe obiective la care poate doar visai până acum. Încercaţi să găsiţi timp şi pentru aspectele care vă relaxează şi nu canalizaţi energia doar spre muncă.

Scorpion
Așteptați-vă să vă începeți ziua cu energie debordantă. Aproape tot ce este pe lista voastră este posibil să se îndeplinească în această perioadă. Profită la maximum de nivelul crescut al încrederii. O vizită neaşteptată o să vă pună pe gânduri. Depinde doar de voi cum doriţi să percepeţi aceste schimbări. De asemenea, este o perioadă în care mai bine încercaţi să fiţi diplomaţi.

Săgetător
Aveți grijă cum cheltuiți banii în această perioadă, mai ales că vă lăsați ispitiți de toate reclamele din magazine. Cadourile sunt importante, dar mai importantă este stabilitatea financiară pe termen lung. Vă gândiți să faceți modificări prin casă, să cumpărați mobilă nouă pentru una dintre camere sau pentru amenajarea exterioară.

Capricorn
Energia începutului de lună este molipsitoare și simțiți că puteți muta și munții din loc. Sunteți inspirați, mai ales în ceea ce privește cadourile pentru cei dragi și nu faceți rabat când vine vorba de răsfăț pentru toți cei care vă sunt dragi. Astrele vă avantajează și pe partea financiară.

Vărsător
Este o perioadă cu multe provocări pentru nativii Vărsător. Norocul nu te va favoriza atât de mult pe cât te-ai aștepta, însă trebuie să privești lucrurile cu optimism. Vor apărea obstacole și în carieră, însă, cu efort, le veți depăși. În plan sentimental, însă, totul merge ca pe roate. Oferi multă iubire și primești pe măsură. Ești peste măsură de îndrăgostit și te gândești serios să treci la următorul nivel.

Peşti
Pentru Pești ziua de marți este una pe care o veți petrece gândindu-vă la planurile de sărbători. Ai o energie pozitivă, cu care molipsești pe toată lumea. În această perioadă, vă veți întâlni cu rudele mai des decât de obicei, iar timpul petrecut cu familia va fi unul memorabil. Dacă nu ești implicat într-o relație, este posibil să-ți întâlnești jumătatea.