Horoscop 9 August 2021

Berbec
Berbecii au noroc la bani în prima parte a zilei și pot obține ce își doresc cu ușurință, pentru că își folosesc la maxim posibilitățile pe care le au. Poziția planetelor mai arată că are și ocazii bune pentru a-și pune pe picioare niște planuri sau proiecte personale.

De asemenea, este o zi potrivită pentru a cunoaște noi oamenii, care se pot dovedi de ajutor pentru ei.

Taur
În această zi taurii au noroc la bani și pot primi o sumă importantă, care le poate hotărî o parte din problemele sale. Prin urmare, pot primi recunoașterea meritelor și pot apărea șanse de a crește profesional.

Astrele arată că poate fi vorba de o nouă funcție sau o nouă direcție profesională. Iar în a doua parte a zilei pot avea și o discuție serioasă cu o persoană apropiată.

Gemeni
Gemenii pot să convingă în această zi și din acest motiv, obține ce își dorește. Gemenii selectează foarte bine cuvintele și știe pe ce să pună mai mult accept.

În prima parte a zilei poate trece printr-un mic conflict la locul de muncă, dar încearcă să se descurce în așa fel încât pe nimeni să nu jignească. De asemenea, în această zi poate învăța ceva nou  sau poate chiar se înscrie la noi seminare sau cursuri.

Rac
În această zi racii vor face mai multe cumpărături foarte importante pentru ei și pentru familia lor. Astrele arată că sunt foarte plăcuți în această zi și au șanse să se evidențieze prin intermediul unui talent sau abilitate dezvoltată în trecut.

În a doua jumătate a zilei racii pot primi o propunere, care la prima vedere pare destul de amuzantă și ciudată, dar trebuie analizată foarte atent.

Leu
Stelele arată că leii în această zi renunță la ceva important și îi așteaptă o decizie destul de dificilă. Această zodie încearcă să păstreze un echilibru dintre viața personală și profesională, dar nu-i reușește.

De asemenea, în a doua parte a zilei s-ar putea să accepte o invitație la un eveniment sau la o întâlnire, pentru a discuta un subiect important și pentru a petrece timpul frumos.

Fecioară
În această zi fecioarele amână foarte multe întâlniri legate de serviciu sau de proiectul lor personal, pentru a petrece mai mult timp cu familia. În a doua jumătate a zilei descoperă un lucru foarte interesant despre o persoană pe care o cunoaște de mult timp.

Nu este exclus faptul că poate face niște drumuri la final de zi pentru a rezolva o problemă legată de casă și familie.

Balanță
În această zi balanțele încearcă să își îmbunătățească viața intimă și să depășească o serie de limitări sau traume emoționale. De asemenea, în această zi poate să primească și niște noutăți legate de salariu și serviciu.

Poziția planetelor arată că șansa ca veniturile să se mărească este destul de mare. În a doua parte a zilei se concentrează pe problema unui om apropiat.

Scorpion
Scorpionii în această zi cunosc oameni noi și importanți în cadrul unui eveniment sau întâlnire. Sunt destul de sociabili și au dorința de a se evidenția din mulțime.

Stelele scot în evidență faptul că în a doua jumătate a zilei îi poate aștepta o surpriză legată de viața lor personală sau chiar intimă. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți dacă conduc o mașină sau se află în transport public.

Săgetător
În această zi este conturată viața personală a zodiei săgetător, fiindcă cei care au deja un partener pot trece la o nouă etapă a vieții lor sau chiar pot depăși o problemă.

De asemenea, poziția planetelor arată că șansele ca cei singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste, care se va dovedi serioasă, sunt foarte mari. În a doua jumătate a zilei face niște cumpărături foarte importante pentru ei și pentru familia lor.

Capricorn
Această zodie primește un răspuns în legătură cu un subiect important. În această zi au toate șansele să obțină ce își doresc, doar cu ajutorul carismei și glumelor pe care le spun la timpul potrivit.

Iar în a doua jumătate a zilei se poate întâlni cu niște vechi prieteni sau cu rude pe care nu le-a văzut de mult timp. Mare atenție la pastilele pe care le administrați în această zi.

Vărsător
În această sunt șanse ca vărsătorii să își schimbe locul de muncă sau să primească o nouă propunere de job, care poate să le aducă nu doar bani, dar și împlinire sufletească.

În a doua parte a zilei vărsătorii se ocupă de niște treburi legate de casă sau poate chiar de reparație. De asemenea, se pot bucura de reușitele copiilor lor, nepoților sau oamenilor apropiați.

Pești
În această zi peștii s-ar putea să fie mai sensibili atunci când este vorba de casă și de viața de familie. Nu sunt excluse mici certuri, care pot crea o situație tensionată.

În a doua jumătate a zilei, acest nativ decide să facă o mică schimbare de look-ul lor și s-ar putea să își cumpere haine noi sau chiar să treacă pe la un salon. Sfătuiesc ca peștii să fie atenți la drum, pentru că în această zi sunt mai multe șanse legate de accidente.