Horoscop 9 decembrie 2021

Berbec
Ambiția vă poate aduce multe beneficii, dar și mulți rivali, mai ales pe plan profesional. Rămâneți concentrați pe planurile voastre și nu faceți compromisuri.

Rezultatele nu vor întârzia să apară, la fel și recunoașterea după care tânjiți.

Taur
Este o zi mai aglomerată, dar nu vă pierdeți răbdarea. Luați lucrurile pas cu pas, faceți o listă de priorități și o veți scoate la capăt cu bine.

Sunteți o persoană ordonată, iar această calitate vă poate fi de folos acum, mai mult ca oricând.

Gemeni
S-ar putea să găzduiești un fel de activitate de grup sau întâlnire în casa ta. Te poți aștepta la un număr destul de mare de persoane, așa că ar fi bine să te pregătești.

Unele dintre ele pot veni cu idei extraordinare. E o zi bună în care poți obține câștiguri financiare împortante.

Rac
O rudă sau un prieten apropiat te-ar putea căuta pentru a-ți cere ajutorul. Ești mai bine pregătit decât de obicei pentru a ajuta pe cineva care are nevoie, dar încearcă să rămâi obiectiv.

Persoana poate să exagereze situația sau să fie confuză cu privire la adevărata ei natură. De fapt, toate comunicările ar putea fi confuze. Poate fi dificil să separi fricile de realitate.

Leu
Ai putea descoperi că ai un talent ascuns, lucru care te va pune pe gânduri. În acest sens, poţi decide chiar să lucrezi la dezvoltarea acestei abilități, deoarece ți-ar putea deschide uși care îți vor crește veniturile.

Prietenii îţi sunt alături în tot acest proces, dar şi cu alte probleme. Până la sfârșitul zilei, te vei simți mai concentrat decât erai în general.

Fecioară
Diferite idei, interese, obiective și proiecte – foarte multe lucruri îți pot trece prin minte în această perioadă. Puneţi totul pe hârtie şi parcurgeți lista pentru a vedea ce idei sunt viabile, care sunt imediate și care pot aștepta pentru mai târziu.

Fă o plimbare lungă înainte de culcare. O să te ajute să îţi pui în ordine toate gândurile.

Balanţă
Alchemia, ocultismul sau astrologia ţi-ar putea capta interesul azi. S-ar putea să participi la o conferinţă sau un workshop pe aceste subiecte sau poate chiar să te înscrii la un curs. Ai o minte ascuţită, aşa că orice decizi să studiezi vei învăţa mai rapid şi vei reţine multe.

Cititul şi experimentatul te-ar putea învăţa multe acum. Alte posibilităţi includ meditaţia sau anumite ritualuri.

Scorpion
Prieteni implicaţi în domeniile artei sau ştiinţei ar putea să dorească să vă întâlniţi, poate să vă gândiţi la nişte idei. Ar trebui să te simţi inovativ. Probabil ai multe lucruri cu care poţi să contribui.

Activităţile de grup se vor dovedi satisfăcătoare, mai ales cele cu urmări umanitare. Se anunţă o zi ocupată şi stimulatoare. Nu încerca să faci prea multe, ca să nu te epuizezi.

Săgetător
Este o zi tensionată pentru nativii Săgetător. În prima parte a zilei vă puteţi confrunta cu o situaţie conflictuală la locul de muncă, însă nu vă consumaţi mai mult decât e cazul: mai târziu, cei din jur vor deveni mai flexibili şi aveţi toate şansele să ajungeţi la un punct comun.

Vă recomand să rămâneţi raţionali şi să vă organizaţi cu atenţie timpul, pentru că rezultatele vor fi vizibile în curând.

Capricorn
O stare accentuată de confuzie îi exasperează azi pe nativii Capricorn. Gândurile nu vă dau pace, iar starea de incertitudine pare cel mai mare duşman. Dacă vă simţiţi blocaţi într-un punct al vieţii care nu vă mai aduce fericire, vă îndemn să nu cedaţi: ascultaţi-vă instinctul şi luaţi decizii care să vă aducă mulţumire în primul rând vouă.

Asta nu înseamnă că nu vă gândiţi şi la cei dragi, pe care îi veţi surprinde plăcut cu atitudinea mai relaxată din zilele viitoare.

Vărsător
Nativii Vărsător ar putea primi un cadou extrem de valoros, și nu neapărat material. Este posibil să primești o ofertă importantă de job, care îți va schimba viața.

Sfatul meu pentru tine este să fii mai atent cu persoana iubită. Poți lua în considerare chiar o vacanță la munte.

Peşti
Dragostea bate la ușa Peștilor. S-ar putea ca astăzi să ai noroscul să întâlnești persoana potrivită, acea persoană pe care o aștepți de ceva vreme.

La serviciu, orele trec precum minutele şi vei fi extrem de productiv. La sfârșit de an, este posibil ca șefii să te recompenseze cu o primă substanțială.