Horoscop 9 ianuarie 2022

Berbec
BERBECII, sunt hotărâţi să îşi caute dreptatea şi să acţioneze pentru cauza lor.

Nu excludeţi şi posibilitatea să rezolvaţi neînţelegerile pe cale amiabilă.

Taur
Posibil ca multitudinea de relaţii a TAURILOR să îi facă uşor insensibili, dar un nou partener de viaţă vă va stârni reacţii la fel de noi.

Sunt mari şanse să fugiţi de realitate, depinde de starea voastră.

Gemeni
Energetic, GEMENII, au capacitatea să îi ajute pe cei din jur, fie că este vorba de bani sau de simple sfaturi. Nu vă supăraţi dacă vor refuza, totuşi.

Rac
RACII au tendinţa să fie destul de reci în relaţiile de cuplu. O activitate, poate chiar în aer liber, va detensiona atmosfera.

Leu
Şi LEII dau dovadă de insensibilitate în familie, iar soluţia este aceeaşi. Poate chiar plecaţi într-o scurtă călătorie.

Esenţial este să îi convingeţi pe cei dragi, chiar dacă opun rezistenţă iniţial.

Fecioară
Neseriozitatea de care dă dovadă partenerul de viaţă, le supără pe FECIOARE. Iar lipsa complimentelor vă face să vă lăudaţi singure.

Cele care sunteţi singure, vă veţi bucura de persoanele care vă curtează, însă, nu aveţi gânduri serioase.

Balanţă
Nativii BALANŢĂ dau dovadă de imaturitate, iar reacţiile faţă de persoana iubită s-ar putea să fie necontrolate uneori. Nu este un moment bun să faceţi speculaţii financiare.

Scorpion
Calităţile de lider, combinate cu o doză mare de curaj, îi face pe SCORPIONI să rezolve multe lucruri azi. Dar autosuficienţa de care daţi dovadă îi va deranja pe cei din jur.

Săgetător
SĂGETĂTORII îşi doresc cu orice preţ să câştige şi nu ne referim neapărat la planul financiar. S-ar putea să fiţi acuzaţi de lăcomie, dacă forţaţi lucrurile.

Capricorn
Ajutorul financiar pe care CAPRICORNII l-ar putea oferi prietenilor, în unele cazuri s-ar putea să fie perceput greşit, iar în altele, nu va fi returnat.

Mare grijă cum vă gestionaţi banii azi!

Vărsător
Nativii VĂRSĂTOR sunt foarte ambiţioşi, dar sociabili. Prietenii vor fi mai rezervaţi în ceea ce vă priveşte, iar voi ar trebui să fiţi mai calculaţi.

Peşti
Am ajuns la ultimii nativi. PEŞTII sunt foarte buni oratori azi, iar dacă vreţi să susţineţi o investiţie sau o cheltuială, cei apropiaţi s-ar putea să nu fie de acord, dar voi sunteţi cei care decideţi.