Horoscop 9 octombrie 2021

Berbec
Deși nu e vorba despre o rezolvare imediată, soluția este mereu o chestiune care ține de tine. Depinde doar de tine să nu te lași intimidată de nimeni.

Nu trebuie să tolerezi în jurul tău persoane care încearcă să te manipuleze. Nu le oferi satisfacția câștigului pentru că după toată munca depusă, toate laudele sunt ale tale.

Taur
Azi, o persoană apropiată ție îți dă vestea că o problemă care te interesează se poate rezolva dacă depui puțin efort.

Găsești înțelegere și susținere de la o persoană influentă, iar transferul de putere te va ajuta să rezolvi rapid conflictele în care ești implicată.

Gemeni
Ești într-o relație care nu îți mai aduce de ceva timp satisfacția la care ai sperat. Nu te panica.

Sigur există și pentru tine partenerul potrivit. Pentru a avea parte de fericire, trebuie să găsești un partener care să fie cât de cât de acord cu gândirea ta și să puneți împreună bazele unei relații sănătoase.

Rac
Nu este nimic greșit să fii critică cu tine, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să pui mereu răul înainte chiar și în cele mai ambițioase proiecte ale tale. Provocările sunt pozitive, dar de regulă provoacă mult stres.

Este un lucru de care trebuie să ții cont tot timpul.

Leu
Toate lucrurile se rezolvă la timpul lor. Nu ai cum să înțelegi acum, dar vei avea parte de satisfacția pe care ți-o dorești la momentul potrivit. În acest moment mai ai multe de învățat.

Tot ce trebuie să faci este să te odihnești mai mult și să pui în aplicare toate proiectele pe care le ai.

Fecioară
Nu te mai gândi deloc la acea persoană din trecut de care ți-a fost atât de dor în ultimul timp. A plecat, iar tu trebuie să privești cu încredere spre viitor. Ca să poți duce la bun sfârșit obiectivele pe care ți le-ai propus trebuie să treci mai departe și să trăiești fără regrete.

Există o mulțime de oportunități în jurul tău, profită de ele.

Balanță
De azi apele se mai liniștesc, mai ales mental și sunt din nou în concordanță cu ceea ce ai tu nevoie.

Un prieten foarte apropiat îți va dezvălui o problemă foarte persoanală, așa că trebuie să-i fii alături și să nu-l judeci nici măcar o clipă.

Scorpion
Oricât de multe tentații ai prin preajmă, soluțiile cele mai simple și mai „rapide” nu sunt mereu cea mai convenabilă soluție.

Doar să le parcurgi pentru a vedea ce decizie să iei, da , dar trebuie să te gândești foarte bine la alegerile pe care le faci.

Săgetător
Azi vei avea parte de o surpriză care îți va aduce multă plăcere. Ca să te bucuri pe deplin trebuie să lași deoparte seriozitatea și să acorzi mai multă atenție relațiilor cu prietenii.

Nu zice nimeni să uiți de probleme sau să lași deoparte sarcinile la locul de muncă, dar nu strică din când în când să mai și zâmbești.

Capricorn
Atât timp cât nu îți vei schimba atitudinea față de o persoană apropiată, nu vei recâștiga liniștea sufletească.

Trebuie să găsiți un punct de înețelegere pentru a remedia situația, chiar și dacă este vorba despre comprimisuri.

Vărsător
O problemă de sănătate îți dă bătăi de cap în ultimul timp, iar acest lucru pune presiune și pe lucrurile pe care le ai de făcut la locul de muncă. Încet, încet vei trece și peste asta.

Trebuie doar să ai mai multă grijă de tine și de oamenii dragi ție.

Pești
Ai atins un obiectiv economic pentru un loc de muncă suplimentar. În cele din urmă lucrurile au mers așa cum te-ai așteptat tu și acum simți că ai mai multă stabilitate.

Trebuie să sărbătorești această reușită cu cineva la care ții foarte mult. Încearcă să nu te gândești din prima cum să economisești banii, ci la cum să te bucuri puțin de viață.