Horoscopul de Joi

Horoscop 29 decembrie 2022
Berbec
S-ar putea să-i surprinzi pe cei din jurul tău în următoarele zile, Berbec. Ești o persoană responsabilă și alții pot conta pe tine. Dar la fel ca oricine altcineva, ești sensibil la dorințele tale.

Ar trebui să te aștepți ca dorințele tale să fie atât de puternice astăzi încât să fie irezistibile. Dacă aceasta este o experiență pozitivă, s-ar putea să fie nevoie să planifici viața personală.

Taur
S-ar putea să trebuiască să suportați anumite decizii dificile și îngrijorătoare astăzi, Taur. Este posibil să simțiți un fel de nevoie urgentă de stabilitate în viața personală. Ce se află cu adevărat în spatele acestui sentiment?

Este posibil să vă fie frică doar de dorința dvs. de a pune totul sub semnul întrebării pentru un nou început? Astăzi puteți găsi răspunsul la această întrebare.

Gemeni
Gemenii au parte de un câştig nesperat, mai ales într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Astrele vă favorizează şi când vine vorba de carieră.

Poate anul 2023 o să fie anul norocos şi o să aveţi parte în sfârşit de promovarea mult visată.

Rac
Racii simt fluturi în stomac şi nu se mai pot concentra la nimic altceva. Prietenii vă îndeamnă să nu vă aruncaţi chiar aşa cu capul înainte.

Mai ales dacă este vorba despre o iubire din trecut care vă tot dă bătăi de cap ocazional.

Leu
Personalitatea și modul de gândire al nativilor Leu sunt adesea greu de acceptat de alții. Poate că trebuie să vă gândiți mai puțin la lucruri greu de împlinit și mai mult la cele practice.

Acesta ar trebui să fie obiectivul vostru în următoarele zile, dacă nu vreți să vă simțiți exclus.

Fecioară
Nativii Fecioară sunt foarte pricepuți atunci când vine vorba să analizeze situațiile în care lucrurile nu merg prea bine.

Cineva din familie poate avea probleme în a acționa responsabil. Încercați să înțelegeți mesajul pe care vi-l transmite și să oferiți sprijinul de care are nevoie.

Balanță
Nu este momentul să te temi de viitor. Din contră, este vremea să te bucuri de tot ceea ce urmează să-ți ofere.

Ai încredere în tine și în acțiunile tale. Îmbrățișează necunoscutul și accepta provocările. O să ieși câștigător!

Scorpion
Ai avut parte de multe schimbări în ultimele zile. Este momentul să te gânești la ce urmează pentru tine și să îți pui toate planurile de viitor în aplicare.

Ai grijă să păstrezi aproape oamenii care țin la tine, pe întreg parcursul călătoriei tale.

Săgetător
Gândiți iute și sunteți plini de inspirație. Așterneți pe foaie toate ideile care vă trec prin cap și încercați să le puneți în practică, deoarece ați putea da lovitura cu ele.

În jurul vostru ”plutesc” informații prețioase și multă energie, astfel că nu vă va fi greu să aveți succes. Tot ce trebuie să faceți este să fiți deschiși la minte și să profitați de acest moment.

Capricorn
Astăzi, principala activitate va fi să împăcați oamenii și să îi aduceți la un loc. Lucrul la care vă pricepeți cel mai bine este să îndrumați oamenii pe calea cea buna, însă uneori voi sunteți cei care nu reușesc să se adapteze la schimbările care vin odată ce oamenii evoluează.

Alinierea planetelor va face ca în acest moment al vieții să înfruntați acele lucruri care vă vor defini viitorul. Depinde doar de voi dacă veți fi împăcat cu ele, pentru a vă putea vedea de viață.

Vărsător
Nativii zodiei Vărsător se dovedesc a fi excelenți organizatori. Sfatul meu pentru tine este să eviți conflictele de orice fel, mai ales cele amoroase.

Încearcă să suprimi nevoia de a domina, vei obține mai multă satisfacție în relația de cuplu.

Pești
Pentru Pești, sfatul meu este să încerce să fie mai diplomați. Încearcă să nu reacționezi violent și să ai mai multă încredere în propriile forțe.

Învață să colaborezi mai mult și să nu îți impui punctul de vedere, întrerupând interlocutorul în mijlocul propoziției.