Horoscopul de Vineri

Horoscop 6 ianuarie 2023
Berbec
S-ar putea să fiți puși să alegeți în ce direcție să vă îndreptați atenția. E vorba fie de planurile de viitor, fie de dorințele de moment.

Taur
Casa iubirii și a armoniei staționează în zodia Taur.

Pentru cei singuri, poate fi vorba de o iubire la prima vedere sau pot fi atrași de o persoană nonconformistă, care iese din tiparele lor clasice.

Gemeni
Gemenii pot fi luați prin surprindere de o persoană din trecutul lor…în multe cazuri fiind vorba chiar de un fost partener.

O flacără care ardea nu este exclus ca acum, într-un mod neașteptat, să se reaprindă.

Rac
Racii pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate.

Vă puteți întâlni in mod surprinzător cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de multă vreme sau veți cunoaște persoane noi și nu este exclus să fie chiar o atracție la mijloc.

Leu
Leii pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate legate de sectorul profesional. Poate fi vorba de o nouă funcție, de o propunere sau de o avansare.

Fecioară
Nativii Fecioară pot fi atrași în mod inexplicabil de anumite domenii și vor sa studieze ceva nou. În plus, puteți fi luați prin surprindere de o întâlnire cu prietenii.

Balanţă
Balanțele vor avea parte de surprize și evenimente neașteptate care vizează sectorul financiar.

Se pare că planurile vor lua o întorsătură pe care nu ați prevăzut-o, însă căreia ii veți face față cu brio.

Scorpion
Scorpionii pot avea parte de surprize și evenimente neprevăzute în sectorul relației de cuplu. Puteți veni cu ceva nou, revoluționar, pentru a alunga monotonia.

Săgetător
Pentru Săgetători este o perioadă bună să facă schimbări legate de rutina zilnică și de stilul de viață.

Pe de altă parte, o discuție cu un prieten, poate chiar coleg de muncă, vă poate lua pe nepregătite.

Capricorn
Capricornii au parte de surprize care vizează viața sentimentală. Originalitatea este cuvântul de ordine acum, iar asta poate fi resimțită atât la nivel sentimental, cât și artistic și creativ.

Vărstor
Vărsătorii pot avea parte de surprize și răsturnări de situație. Pot apărea fel și fel de evenimente neprevăzute care să vă determine să faceți anumite schimbări în viața personală.

Peşti
Nativii Pești vor avea parte de o zi frumoasă alături de cei dragi. Poate fi vorba de o invitație-surpriză într-o minivacanță!