Horoscopul pentru Joi

Horoscop 22 decembrie 2022
Berbec
Berbecii pot reacționa impulsiv în fața criticilor, însă, trebuie să țineți cont că acestea pot fi și constructive. Fiți mai atenți la modul în care vă exprimați ideile.

Taur
În ceea ce-i privește pe Tauri, sunt preferații astrelor atunci când vorbim de planul amoros, așa că profitați dacă sunteți singuri și vă doriți un partener.

Gemeni
Și Gemenii se axează pe sectorul iubirii. Vreți să fructificați o relație cu cineva din anturajul vostru, dar simțit nevoia de mai mult curaj. Fiți mai încrezători în forțele proprii.

Rac
Racii au șansa să-și reconstruiască echilibrul. Vă puteți schimba mentalitatea, atitudinea sau modul în care abordați anumite situații tensionate.

Leu
Azi se accentuează trei aspecte importante pentru Lei- iubire, creativitate și intuiție. Ar trebui să vă hotărâți pe cine vă doriți alături în dragoste.

Fecioară
Fecioarele ar fi bine să fie mai înțelegătoare în raport cu ceilalți. Unele subiecte mai delicate vă pot face să vă simțiți irascibile. Puteți face, însă, o schimbare de atitudine.

Balanță
Anularea unui drum le poate încurca planurile Balanțelor. Dar e posibil să fiți mai active în mediul social și astfel să atrageți oameni cu influentă puternică.

Scorpion
Încăpățânarea își va spune cuvântul în cazul Scorpionilor. Opinia celorlalți vă poate deranja, însă, țineți cont că aceasta vă poate și ajuta. Mai mult de atât, puteți remedia o problemă de sănătate.

Săgetător
Săgetătorii pot echilibra o situație în zona de familie. Până nu reglați sau încheiați anumite chestiuni din trecut, nu veți putea merge mai departe.

Capricorn
Mesajul meu către Capricorni este să nu se ocupe de treburi majore. Ideile voastre sunt bune, însă, încercați să acordați atenție detaliilor pe care toată lumea le observă.

Vărsător
Comunicarea este punctul forte al Vărsătorilor. Aveți admirația celor din jur, care au putere decizională la serviciu. Concentrați-vă pe lucruri importante. 

Pești
Nativii Pești sunt mai autoritari. Riscați să vă schimbați imaginea în fața familiei, și nu într-un sens pozitiv. Mai mult de atât, norocul e de partea voastră la capitolul financiar.