Horoscopul pentru Luni

Horoscop 26 decembrie 2022
Berbec
Berbecii vor să fie apreciați pentru eforturile depuse. Iar în majoritatea timpului se vor ocupa de locuință, poate pentru a o pregăti pentru familie.

Taur
A doua zi de Crăciun vine, în cazul Taurilor, cu momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Partea și mai bună este că suprizele și cadourile nu vor lipsi.

Gemeni
Discuțiile de azi vor fi revelatoare pentru Gemeni. Tot ce ţine de locuință este benefic, așa că nu ezitaţi să faceți modificări.

Rac
Racilor le place să fie lăudați de cei dragi, mai ales pentru felul în care au decorat casa sau modul în care au gătit cina. Astăzi veți fi în centrul atenției

Leu
Nativii Leu apreciază armonia. Iar acest element trebuie să se regăsească și la Întâlnirile cu prietenii pe care le preferați la voi acasă.

Fecioară
Indiferent de cadourile materiale, timpul este cel mai prețios pentru Fecioare. Iar activitățile în familie sunt o idee excelentă

Balanță
Balanțelor le place ordinea și disciplina. Vă bucurați de sărbători, iar planurile pentru o călătorie nu vor lipsi.

Scorpion
Scorpionii sunt exemplul perfect dacă își arată sentimentele și spun ceea ce simt. Veți ajuta oamenii care au nevoie de suport moral și financiar în această perioadă.

Săgetător
Săgetătorii își doresc o schimbare și să încerce ceva diferit. Iar intuiția îi ajută să ia cele mai bune decizii.

Capricorn
Perioada spirituală prin care trec Capricornii este extrem de benefică, iar voia bună vine la pachet. Vreți să fiți apreciați și să primiți iubire.

Vărsător
Vărsătorii preferă să-și petreacă timpul alături de familie și prieteni. Astăzi vă doriți și să pregătiți surprize, așa că nu mai stați pe gânduri.

Pești
În cazul Peștilor vorbim despre familie și planuri de viitor. Sunteți devotați celor dragi, iar asta este cel mai important.