Horoscopul pentru Miercuri

Horoscop 28 decembrie 2022
Berbec
Astăzi s-ar putea să fii depășit de un curent de gândire umanistă, dragă Berbec. Conștiința ta călătorește și probabil că nu te vor interesa prea mult detaliile evenimentelor care se petrec în jurul tău.

Ești liber gânditor, datorită spiritului tău de corectitudine. S-ar putea să te afli chiar într-o situație în care trebuie să acționezi ca un fel de arbitru, ceea ce te va bucura.

Taur
Chiar dacă ești un bun judecător al caracterului, dragă Taur, oamenii care te cunosc spun că îți bazezi opiniile pe sentimentele tale personale, care de multe ori îți afectează buna judecată.

Astăzi, criticii tăi greșesc, iar judecățile tale sunt cât se poate de precise și obiective. Te pot ajuta chiar să ieși dintr-o situație dificilă.

Gemeni
Ai tendința să vrei să explici tot ce se întâmplă în jurul tău, Gemeni. Raționalizezi totul într-o clipă și grupezi toate experiențele tale în mari teorii.

Dar ai fost foarte tăcut de ceva vreme. Parcă ceva te împiedică să vorbești. Astăzi vei primi câteva sfaturi, așa că nu-ți face griji.

Rac
Ca Rac, nu prea-ți place să vorbești despre lucruri. Pur și simplu, vorbitul nu este una dintre specialitățile tale. Fiecare are rolul lui, iar al tău este de a acționa și de a crea, nu de a vorbi despre a face asta.

Cu toate acestea, pozițiile planetare de astăzi s-ar putea să te facă să rosteşti câteva cuvinte foarte profunde. Vorbeşte despre cum te simți în adâncul sufletului!

Leu
Ai tendința de a fi critic cu privire la modul în care sunt tratate problemele sociale. Vrei să vezi schimbări în oamenii de lângă tine și totuși, scopul tău nu este doar să critici.

Ziua de azi te va ajuta să îți dai seama că dacă vrei ca lumea să evolueze și să se schimbe, trebuie să o faci și tu în același timp. Trebuie să-i faci pe oameni să reacționeze la ceea ce spui

Fecioară
S-ar putea să simți că ceva s-a schimbat în familia ta în ultimele săptămâni. Astăzi vei afla ce s-a întâmplat de fapt. Cineva apropiat ție a trecut prin câteva schimbări importante în viața lui, care urmează să-i definească viitorul.

Simți că trebuie să fii acolo și să-i fii alături acestei persoane în această călătorie care te va ajuta să te auto-dezvolți.

Balanță
Ai tendința să te consideri un războinic singuratic. Astăzi o să descoperi că eforturile tale din ultima vreme încep să dea roade. Începi să simți că ești în locul potrivit, cu oamenii potriviți, pe care ai ajus să-i consideri o familie.

Încearcă să te deschizi mai mult față de oamenii din jurul tău, singurătatea nu este mereu cea mai bună opțiune.

Scorpion
Îți place creativitatea. Totul din jurul tău îți stârnește imaginația. Luna aceasta ai șansa de a finaliza un proiect de care îți pasă cu adevărat.

Și vei fi surprins să vezi că oamenii reacţionează pozitiv. Este în regulă să fii mândru de tine.

Săgetător
Săgetătorii au mai multă energie ca oricând, sunt gata să să iasă din zona lor de confort și să încerce lucruri noi.

Încercați să profitați de acest tonus incredibil şi să faceți mai multă mișcare în aer liber. Vești bune în plan financiar.

Capricorn
Se arată o zi perfectă pentru nativii Capricorni, de petrecut cu partenerul de viață.

Un sfat ar fi să faceți un pas în spate și să-l lăsați pe el să preia conducerea şi să vină cu propuneri. Măcar azi.

Vărsător
Vărsătorii vor fi mai deschiși cu cei din jur și mai înțelegători.

Veți purta o discuție surprinzătoare cu cei dragi, din care veți trage concluzia și veți accepta perspective şi viziuni care nu sunt chiar compatibile cu ale voastre.

Pești
Pentru nativii Pești ar putea fi o zi cu multe surprize. Un mesaj din partea unei persoane cu care nu ați vorbit de ceva vreme, o rudă sau un prieten din copilărie, te va pune pe gânduri.